Ons assortiment

Het ruime assortiment koelverse maaltijden van Versmenu staat bekend om haar variatie, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende smaken en voedingsgewoonten. Het menu bestaat per dag uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.Er wordt hierbij gebruik gemaakt van seizoensproducten.

Dertien-weken menucyclus of favoriete gerecht

Dankzij de dertien wekelijkse menucyclus en het gebruik van seizoensproducten is Versmenu dé oplossing voor dagelijks gevarieerd avondeten. Maar u kunt er ook voor kiezen om iedere week uw favoriete gerecht te bestellen van onze uitgebreide lijst met vaste gerechten.

Dieetassortiment, vegetarisch & halalmaaltijden

Naast de reguliere maaltijden biedt Versmenu ook een uitgebreid gecertificeerd dieetassortiment (zoals glutenvrij, lactosevrij, hypoallergeen of natriumarm) en vegetarische, veganistische en halalmaaltijden. Zo heeft iedereen een vers menu.

Seizoensproducten

Er word gewerkt met veel seizoensproducten- en gerechten. Zo zijn er in de winterperiode heerlijke stamppotten en stoofschotels verkrijgbaar, terwijl we in de lente producten als postelein en tuinbonen serveren. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van diëten, allergieën, Halal en vele andere eetgewoontes. Versmenu verzorgt maaltijdconcepten voor iedereen.

Meld u aan!