Consistenties

Versmenu heeft een aparte lijn met gemalen en vloeibare maaltijdcomponenten en drievaksmaaltijden. Elk kwartaal wordt hier een nieuwe menucyclus mee samengesteld, afgeleid van het reguliere menu.

Bij deze consistenties wordt wat betreft het vlees alleen onderscheid gemaakt in dierlijke afkomst zoals; rundvlees, varkensvlees, kippenvlees en vis. Wanneer een persoon last heeft van kauw- en/ of slikproblematiek, passagestoornissen enz. kunnen maaltijden in verschillende consistenties de uitkomst bieden. Daarnaast kan deze voeding ook pre- en/ of post operatief worden ingezet.

Gemalen
Gemalen voeding is gewone voe­ding die gemalen is, maar nog wel structuur bevat.

Vloeibaar
Vloeibare voeding is gewone voeding die gemalen is tot een homogene substantie en met een lepel gegeten kan worden.

Mixvoeding
Mixvoeding is hetzelfde als vloeibare voeding, alleen zijn bij mixvoeding alle voedingscomponenten bij elkaar gevoegd tot één homogene substantie die met een lepel gegeten kan worden.

Consistenties assortiment

Een kleine greep uit ons Consistenties assortiment...

Rundvlees jus postelein puree

Gewicht 0.5 kg

Gemalen rundvlees met gemalen postelein. De postelein is een heldergroene, kleine, ruitvormige blaadjes op steeltjes (seizoensgebonden) met daarbij een zachte puree van aardappels.

Rundvlees jus groentemix puree

Gewicht 0.5 kg

Een gemalen groentemix van wortel, koolraap, flageolet, erwt en Franse bonen met een zachte puree van aardappel en gemalen rundvlees.

Rundvlees jus bloemkool puree

Gewicht 0.5 kg

Gemalen bloemkool, een witte koolsoort die familie is van de kruisbloemenfamilie met een zachte puree van aardappel en gemalen rundvlees.

Kip kippejus doperwt aardappelpuree

Gewicht 0.5 kg

De gemalen doperwten zijn kleine ronde groene peulvruchten met een zachte puree van aardappel met gemalen kippenvlees.

Kip jus wortelen puree

Gewicht 0.5 kg

Oranje langwerpige peen, gemalen worteltjes met een zachte puree van aardappel met gemalen kippenvlees.

Varkensvlees jus broccoli puree

Gewicht 0.5 kg

De gemalen broccoli is een groente die verwant is aan de bloemkool, de nog gesloten bloemknoppen worden hierbij gegeten met een zachte puree van aardappel en gemalen varkensvlees.

Rundvlees jus spinazie puree

Gewicht 0.5 kg

De gemalen spinazie is een dondergroene bladgroente oorspronkelijk uit Perzië met malse blaadjes een volle smaak met een zachte puree van aardappel en gemalen rundvlees.

Vark.filetlap jus rode bieten aard

Gewicht 0.5 kg

Een gemalen mager gestoofd lapje varkensvleesvlees van de rug met gemalen rode bietjes en aardappels. De rode biet is een donkerrode knolsoort uit de amarantenfamilie.

Rundvlees jus spitskool puree

Gewicht 0.5 kg

De gemalen spitskool is een wit/groene koolsoort, met spits lopende punt met zachte puree van aardappel en gemalen rundvlees.

Ei tomatensaus groentemix puree

Gewicht 0.5 kg

Een gemalen groentemix van wortel, koolraap, flageolet, erwt en Franse bonen met een zachte puree van aardappel in combinatie met een gemalen ei in tomatensaus.

Wilt u meer weten over ons Consistenties assortiment?

Neem contact op via info@versmenu.com