Normale voeding

Versmenu beschikt over een zeer uitgebreid assortiment reguliere maaltijdcomponenten en drievaksmaaltijden. Dit assortiment biedt voldoende variatiemogelijkheden en geeft u als klant en/of organisatie de mogelijkheid om uw klanten een passende maaltijd te bieden.

Vanuit dit assortiment stelt de afdeling Diëtetiek elk kwartaal een nieuwe menucyclus samen. Dit menu is beschikbaar in zowel bulk, oftewel losse maaltijdencomponenten, als in drievaksmaaltijden. Bij het opstellen van deze menucyclus houdt de afdeling Diëtetiek rekening met voldoende variatie, seizoensproducten en een goede balans tussen ‘gezonde’ en ‘minder gezonde’ gerechten.

Wanneer u specifieke voorkeuren heeft (bijvoorbeeld varkensvlees vrij), blijft er voldoende mogelijkheid tot variëren. Diverse voorkeuren kunnen op die manier vanuit het reguliere assortiment gerealiseerd worden.

Normale voeding assortiment

Een kleine greep uit ons Normale voeding assortiment...

Kipfilet k.jus broccoli puree

Gewicht 0.5 kg

De kipfilet is een mooi mager stukje kippenvlees van de borst. De broccoli is een groene groente die verwant is aan bloemkool, de nog gesloten bloemknoppen worden hierbij gegeten met daarbij een zachte puree van aardappel. Ook hebben wij kipfilet met twee sterren in ons assortiment. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Lekkerbek rem.saus P.wortel puree

Gewicht 0.5 kg

De lekkerbek is een gefrituurde witvis geserveerd met een remouladesaus, die bestaat uit koude mayonaisesaus met toevoeging van stukjes augurk, ui, kappertjes en tuinkruiden. Naast de vis, horen er kleine ronde parijse worteltjes bij de maaltijd met een zachte puree van aardappel.

Grillsteak jus tuinb+roomsaus puree

Gewicht 0.5 kg

Heerlijke tuinbonen, wat een lichtgroene boon is, oorspronkelijk uit Middellandse zeegebied, met een iets stugge schil (seizoensgebonden) geserveerd in roomsaus. De roomsaus is gemaakt op basis van room en groentebouillon. Bij deze maaltijd zit een lekkere grill steak van rundvlees.

Tjap tjoy kip witte rijst + groente

Gewicht 0.5 kg

Mooi samengesteld tweepansgerecht met Tjap Tjoy, bestaande uit kippenvleesstukjes met groenten (taugé, paprika, prei, paddenstoelen, bamboescheuten, wortel, ui ) in saus van kerrie, paprikapoeder en peper. De groente van de witte rijst bevat flageolet, koolraap, erwten, Franse bonen en wortel.

V.haasmed strog. witlof+saus rosti

Gewicht 0.5 kg

Een smaakvolle varkenshaasmedaillon, wat een kleine biefstuk is, gesneden uit het middelste gedeelte van de varkenshaas geserveerd met een stroganoffsaus. Onze stroganoffsaus is gemaakt uit tomaat/paprikasaus met ui, paprika, champignons en wodka. De saus in de witlof is een bechamelsaus geserveerd met geraspte en gebakken aardappelen, aardappelrosti.

Spaghetti bolognese

Gewicht 0.5 kg

Heerlijke Italiaanse pasta gemaakt van de beste tarwe, spaghetti met rulgehakt (rund), groenten (ui, paprika, champignon) en knoflook in tomatensaus.

R.hachee rode kool met appel aard

Gewicht 0.5 kg

De runderhachee is een runderstoofpot met paprika, ui, tomatenpuree en champignon. Door de rode kool zijn er stukjes frisse appel verwerkt, wat zorgt voor een uitmuntende smaak met daarbij kruimige aardappels.

Gep.zalm Holl.saus Fr.gr.mix kriel

Gewicht 0.5 kg

Een prachige Franse groentemix, bestaande uit boterbonen, romanesco (groene torentjes bloemkool), sperziebonen en wortel met daarbij kleine ronde aardappels. Om het gerecht compleet te maken is er een gepocheerde zalmfilet in Hollandaisesaus toegevoegd.

R.geh.bal mm v.jus stamp. andijvie

Gewicht 0.5 kg

Een zachte stamppot van aardappel en andijvie, met een rundergehaktbal van puur rundvlees extra gekruid met mosterd in een schepje jus.

Kipsate in pindasaus nasi goreng

Gewicht 0.5 kg

Een zeer bekend Indonesisch gerecht. Nasi goreng, rijst met groenten (ui, prei, witte kool en wortel), Oosterse kruiden en specerijen (laurier, majoraan, selderijzaad, chili, fenegriek, foelie, koenjit, komijn, koriander, peper). Daarbij serveren we onze zalige kipsaté in pindasaus.

Wilt u meer weten over ons Normale voeding assortiment?

Neem contact op via info@versmenu.com