Vegetarisch

Versmenu heeft een aparte lijn met vegetarische maaltijdcomponenten en drievaksmaaltijden. Elk kwartaal wordt hier een nieuwe menucyclus mee samengesteld, afgeleid van het reguliere menu.

De producten en maaltijden op deze cyclus bevatten geen vlees, vis, schaaldieren en gevogelte. In de vegetarische maaltijden zijn wel producten zoals kaas, producten op zuivelbasis en eieren opgenomen. Voor Lacto-vegetariƫrs en ovo-vegetariƫrs heeft Versmenu veganistische maaltijden beschikbaar.

Vegetarisch assortiment

Een kleine greep uit ons Vegetarisch assortiment...

Veg cheeseburger jus P.wortel puree

Gewicht 0.5 kg

Kleine ronde worteltjes met een zachte puree van aardappel. Met een lekkere vlees vervanger, een cheeseburger, die bestaat uit een gepaneerde kaasplak.

Quornfinger vegjus gr.mac. aard

Gewicht 0.5 kg

De quornfinger is een gepaneerd langwerpig staafje gemaakt van quorn (vorm van vissticks) met daarbij een volle Macedoine groentemix van wortel, koolraap, flageolet, erwt en Franse bonen en kruimige aardappels.

Quornfinger v.jus broc+saus puree

Gewicht 0.5 kg

De quornfinger is een gepaneerd langwerpig staafje gemaakt van quorn (vorm van vissticks) met broccoli in bechamelsaus en een zachte puree van aardappels.

Omelet vegajus doperwt aard

Gewicht 0.5 kg

De omelet is geklopt en vervolgens ovaal gebakken met kleine ronde groene peulvrucht en kruimige aardappels. Overgoten met een schepje jus.

Veg.h.burg jus andijvie creme aard

Gewicht 0.5 kg

De vegetarische hamburger is een gekruide vleesvervanger op basis van sojabonen. De andijvie a la creme is gemaakt uit een bechamelsaus met room en dille. Uiteraard geserveerd met onze kruimige aardappels.

v. Cheeseburger jus spinazie+s aard

Gewicht 0.5 kg

Een heerlijke cheeseburger, bestaande uit een gepaneerde kaasplak met malse blaadjes spinazie. Geserveerd met kruimige aardappels.

Veg balletjes jus stamppot bietjes

Gewicht 0.5 kg

Lekkere vega balletjes, een vleesvervangend product op basis van sojabonen in de vorm van kleine balletjes met daarbij een stamppot van aardappel en rode bietjes.

Geh.bal(vega) vegajus st.pot spitsk

Gewicht 0.5 kg

Vegetarische gehaktbal, een gekruide vleesvervanger in de vorm van een bal op basis van sojabonen met daarbij een stamppot van spitskool en aardappels.

Foe yong hai bami goreng + ei

Gewicht 0.5 kg

Foe yong hai is een zalig Oosters ei-gerecht met een zoetzure tomatensaus en champignons met bami goreng, wat een Chinees gerecht is van noedels, groenten (ui, prei, witte kool en wortel) en Oosterse kruiden en specerijen (laurier, majoraan, selderijzaad, chili, fenegriek, foelie, koenjit, komijn, koriander, peper).

Omelet satesaus nasi goreng

Gewicht 0.5 kg

De omelet is geklopt en vervolgens ovaal gebakken geserveerd met satesaus en nasi goreng, rijst met groenten (ui, prei, witte kool en wortel), Oosterse kruiden en specerijen (laurier, majoraan, selderijzaad, chili, fenegriek, foelie, koenjit,komijn, koriander, peper).

Wilt u meer weten over ons Vegetarisch assortiment?

Neem contact op via info@versmenu.com